Home
Sarett van Heiste ( Colman x Cascavelle ) : °2002

Sarett ( Colman x Cascavelle ) is een in het stamboek I geprimeerde merrie uit een uitzonderlijke Holsteinse prestatie moederlijn. Zij is tevens de halfzus van de hengst Ladas ( Limbus x Cascavelle ).


Lees meer
Eaude van Heiste (Orlando x Pachat II) °2004

Eaude is een dochter van Naomi van Heiste, als vader kozen wij Orlando van de Heffinck (Heartbreaker x Darco). Orlando is een perfect gemodeleerde hengst die het bloed voert van de beste springpaardenverervers van europa. Zijn vader Heartbreaker ( Nimmerdor x Silvano ) is één van de meest aansprekende springpaardenvererver van dit moment. Bovendien presteerde deze BWP ambassadeur zelf op het allerhoogste niveau met Peter Geerink o.a. 4e in de GP van Aken in 1999.


Lees meer
Atina Z van Heiste ( Aska Z x Pachat II ) °2007

Atina Z van Heiste is een halfzuster van Esprit van Heiste ( Utrillo x Pachat II ). Ze heeft als vader de jonge holsteinse hengst Asca Z van Zangersheide. Die beschrijven hem als volgt : een ‘juweeltje’ van een schimmel, een grote belofte voor elke springstal. Asca Z werd in november 2005 goedgekeurd tijdens de Holsteiner hengstenkeuring in Neumünster waar hij indruk maakte door zijn buitengewone springaanleg en sportkwaliteiten. Vader Askari behaalde als vijfjarige de reservetitel op het Bundeschampionat.


Lees meer
Hadise van Heiste (Contact x Pachat II ) : °2007

 Hadise is een dochter van Contact van de Heffinck uit Naomi van ter Schelde ( Pachat II x Fernjaeger ). 


Lees meer
Ishtar van de molendreef ( Contact van de Heffinck x Heartbreaker ) °2008

Ishtar van de Molendreef is de halfzuster van onze Etoile van de Molendreef, zij komen uit dezelfde moeder. De vader van Ishtar is de jonge Holsteiner Contact Van De Heffinck die zonder enige twijfel een geweldige aanwinst is voor de sport en de fokkerij. Zijn vader is de hoogedele en veelbelovende hengst Concept die op zijn beurt afstamt van springpaardenleverancier Concerto II.


Lees meer
Iadora van Heiste ( Berlin x Latano ) °2008

In 2006 op het WK groeide Eurocommerce Berlin in Aken boven zichzelf uit. Het machtige lijf rekte en strekt zich, zette af, zweefde over de hoogste hindernissen en landde. Dan galoppeerde de hengst door naar de volgende hindernis. De oortjes naar voren en alert op de subtiele aanwijzigen van zijn ruiter, Gerco Schröder. Ook in 2007 op het Europees Kampioenschap in Mannheim bewees Eurocommerce Berlin zijn klasse.


Lees meer
Carett van Heiste ( Corrado I x Colman ) : °2010

 Carett is de dochter van Sarett.


Lees meer
LEau van Heiste ( Cooper x Contact ) : °2011

 LEau van Heiste is de dochter van Hadise van Heiste :


Lees meer